14. jun 2019

Fremtidssikring af forsyningen i Ikast og Tulstrup

Til beboere i Ikast og Tulstrup: Mandag den 17. juni lukker vi for det varme vand 🚿🛀 om aftenen...

Men bare rolig - vi tænder igen så hurtigt vi kan 😃👍

Den 17. juni bliver varmeforsyningen afbrudt i hele Ik…

Læs mere
Transformerstation

Til beboere i Ikast og Tulstrup: Mandag den 17. juni lukker vi for det varme vand 🚿🛀 om aftenen...

Men bare rolig - vi tænder igen så hurtigt vi kan 😃👍

Den 17. juni bliver varmeforsyningen afbrudt i hele Ikast by og Tulstrup fra kl. 19:00 og cirka 6 timer frem.

For at fremtidssikre forsyningen installerer vi en ny transformer ved vores varmecentral på Marsvej. Det betyder, at der skal laves et større arbejde med forsyningskablerne.

Vi håber selvfølgelig at arbejdet kommer til at vare mindre end de planlagte 6 timer, men beboere i Ikast og Tulstrup, skal berede sig på at vente med det varme bad til tirsdag morgen.

05. jun 2019

Velkommen til de to nye på "ledningsholdet"

Varmeafdelingen er blevet styrket med ansættelsen af to nye medarbejdere. Peter Daugaard Hansen er ansat som maskinfører og Martin Wilhelmsen er ansat som specialarbejder.

Læs mere
Arbejde med fjernvarmerør og rendegraver i Bording

Varmeafdelingen er blevet styrket med ansættelsen af to nye medarbejdere. Peter Daugaard Hansen er ansat som maskinfører og Martin Wilhelmsen er ansat som specialarbejder. Peter har prøvet kræfter med de fleste typer entreprenørmaskiner og kører blandt andet vores nyindkøbte rendegraver. Martin er uddannet landmand, men har de sidste tre år arbejdet som entreprenør. Martin og Peter kender hinanden fra tidligere ansættelser og med den nye rendegraver, er vi nu i stand til at håndtere mindre renoveringsprojekter, sideløbende med vores øvrige renoveringsprojekter og graveaktiviteter. 

"Der er sket lidt det seneste halve år og jeg er helt overbevist om, at vi har fået sat et stærkt hold med den rigtige blanding af erfaring, kompetencer og nye ideer og inputs," siger distributionsleder Jakob Stenholt. 

Jakob Stenholt ved samgravningsprojekt på Tulstrupvej i Ikast
Jakob Stenholt ved samgravningsprojekt på Tulstrupvej i Ikast

 

29. maj 2019

Vi holder lukket i Kristi Himmelfartsferien


Vi holder naturligvis lukket på helligdage og i denne omgang er Energi Ikast også lukket dagen efter Kristi Himmelfartsdag fredag d. 31. maj. Hvis du har akut brug at kontakte os henviser vi til vagttelefonen og ell…

Læs mere
Receptionen i Energi Ikast


Vi holder naturligvis lukket på helligdage og i denne omgang er Energi Ikast også lukket dagen efter Kristi Himmelfartsdag fredag d. 31. maj. Hvis du har akut brug at kontakte os henviser vi til vagttelefonen og ellers vil vi opfordre til, at du skriver en mail på info@energi-ikast.dk og så vender vi tilbage så snart vi har mulighed for det.

De bedste hilsner Energi Ikast

22. maj 2019

Energi Ikast Profilfilm - Behind the Scenes

Få et unikt indblik i optagelserne til vores nye profilfilm, der i produktion i disse uger.

Læs mere
 Energi Ikast Profilfilm - Behind the Scenes ,  Energi Ikast Profilfilm - Behind the Scenes ,  Energi Ikast Profilfilm - Behind the Scenes ,  Energi Ikast Profilfilm - Behind the Scenes ,  Energi Ikast Profilfilm - Behind the Scenes ,  Energi Ikast Profilfilm - Behind the Scenes ,  Energi Ikast Profilfilm - Behind the Scenes

Få et unikt indblik i optagelserne til vores nye profilfilm, der i produktion i disse uger.

08. maj 2019

Sund økonomi og stabil drift - Bestyrelsens beretning 2019


Hvis du gik glip af generalforsamlingen i Energi Ikast A.m.b.a., så har du her mulighed for at læse bestyrelsens beretning, der blev fremlagt af formand for Energi Ikast A.m.b.a. Bjarne Andersen. Ved generalforsamli…

Læs mere
Formand for Energi Ikast A.m.b.a. Bjarne Andersen fremlægger bestyrelsens beretning


Hvis du gik glip af generalforsamlingen i Energi Ikast A.m.b.a., så har du her mulighed for at læse bestyrelsens beretning, der blev fremlagt af formand for Energi Ikast A.m.b.a. Bjarne Andersen. Ved generalforsamlingen var der genvalg til en ny 3-års periode til Bruno Gade Nielsen og Poul Færch.

Bestyrelsens beretning 2019